Віктор Скрипник став новим тренером луганської "Зорі". Повідомляється, що він поставив підпис під контрактом терміном на три роки.

Відомо, що тренерську кар'єру Скрипник почав у бременській "Вердер". Спочатку він керував молодіжними командами бременців, а потім, 25 жовтня 2014 року був представлений в якості головного тренера "Вердера", яким керував аж до вересня 2016 року.

Потім Віктор Анатолійович взяв паузу на два роки. У 2018 році був головним тренером футбольного клубу "Рига". Всього за рік Скрипнику вдалося виграти чемпіонат і Кубок Латвії. Скрипник був визнаний кращим тренером Латвії 2018-го року.

Нагадаємо, що у головного тренера збірної України Андрія Шевченка перед відбірковими матчами з Сербією (7 червня) і Люксембургом (10 червня) виявилося занадто багато гравців.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Панков, агент воротаря київського "Динамо" Дениса Бойка, розповів, як співпрацював з футболістом у 2010 році.

Також портал Знай.ua писав, що Ліверпуль завдав нищівного удару по Тоттенхему.