Президент донецького клубу Рінат Ахметов розповів, скільки отримав за Паулу Фонсеку.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Ми розсталися з Фонсекою по-хорошому, друзями. Бажаємо йому удачі, сподіваюся, він завжди буде вболівати за нашу команду. Ми завжди заробляємо. Щодо Фонсеки домовилися на 1,5 мільйона євро, тому що "Рома" не готова була платити 5, які були прописані у нього в контракті.
Головне, що наш вибір поважають. Три роки тому, коли приходив Паулу, йшов Луческу, всі казали, що тепер буде з клубом. І як погано почав Фонсека. Ми програли Суперкубок "Динамо", вилетіли з кваліфікації ЛЧ.
Багато говорили, що це помилка, потрібно розходитися. Але я вірив Паулу, потрібно було проявити терпіння. І в підсумку він віддячив нам яскравою, красивою грою і трофеями. Він залишив про себе добрі спогади в "Шахтарі", - передає слова Ахметова офіційний сайт клубу.
Паулу Фонсека, Getty Images
Паулу Фонсека, Getty Images
Фонсека зворушливо попрощався зі своїм клубом, зазначивши, що це його сім'я, а Україна - другий дім.
Нагадаємо, "Рома" вже офіційно оголосила про підписання контракту з Фонсекою. Контракт підписано на два роки з опцією продовження на третій.

У минулому сезоні "Рома" зайняла 6-е місце і буде виступати в Лізі Європи. За підсумками чемпіонату команду покинув тренер Клаудіо Раньєрі.
Нагадаємо, Фонсека очолив "Шахтар" у 2016 року, змінивши Мірчу Луческу. За цей час португалець виграв з командою три чемпіонські титули, тричі завойовував Кубок України і став володарем Суперкубка України.
За підсумками минулого сезону "Шахтар" переміг в УПЛ, а також завоював Кубок України.

У 30-му турі української Прем'єр-ліги в Харкові зустрічалися донецький "Шахтар" і київське "Динамо".

Матч Шахтар - Динамо закінчився внічию
Матч Шахтар - Динамо закінчився внічию

Матч "Шахтар" - "Динамо" закінчився внічию – 1:1.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Цей поєдинок став останнім дербі в сезоні, але турнірного значення він уже не мав.

Нагадаємо, "Шахтар" достроково завоював титул чемпіона України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Луїш Каштра став новим головним тренером донецького "Шахтаря".