Легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона залишив пост головного тренера мексиканського "Дорадоса" за станом здоров'я.
Про це написав його адвокат Матіас Морла у своєму Twitter.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Марадоні мають зробити дві операції.
Клуб побажав аргентинцеві якнайшвидшого одужання.
"Разом ми здивували світ. Ми показали, що футбол - це пристрасть. Дякуємо за все, бос! Одужуйте і скоро побачимося!" - йдеться в повідомленні прес-служби клубу.
Нагадаємо, Марадона очолив "Дорадос" у вересні 2018 року.

Як писав Знай.ua, Марадону заарештували в аеропорту Буенос-Айреса за скаргою, поданою його колишньою дівчиною Росіо Оліфою.

Дієго Марадона
Дієго Марадона

Паулу Фонсека, Getty Images
Паулу Фонсека, Getty Images
Фонсека зворушливо попрощався зі своїм клубом, зазначивши, що це його сім'я, а Україна - другий дім.
Нагадаємо, "Рома" вже офіційно оголосила про підписання контракту з Фонсекою. Контракт підписано на два роки з опцією продовження на третій.

У минулому сезоні "Рома" зайняла 6-е місце і буде виступати в Лізі Європи. За підсумками чемпіонату команду покинув тренер Клаудіо Раньєрі.
Нагадаємо, Фонсека очолив "Шахтар" у 2016 року, змінивши Мірчу Луческу. За цей час португалець виграв з командою три чемпіонські титули, тричі завойовував Кубок України і став володарем Суперкубка України.

За підсумками минулого сезону "Шахтар" переміг в УПЛ, а також завоював Кубок України.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, португалець Луїш Каштра призначений новим головним тренером донецького "Шахтаря".