Керівництво футбольного клубу Барселона зацікавлене в тому, щоб підписати зірку ПСЖ форварда Неймара. Однак каталонці не хочуть витрачати на це великі гроші.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, Барселона не готова платити за трансфер більше, ніж 200 млн євро. У столиці Каталонії переконані, що за час, який Неймар провів у ПСЖ, він знизив свій рівень гри.

Недавній гучний скандал навколо футболіста також позначився на його вартості.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Наголошується, що "синьо-гранатові" не мають наміру зберегти зарплату бразильця на тому ж рівні. У Парижі Неймар отримує 36 млн євро за сезон.

Заради того, щоб повернутися в Бразилію, форварду доведеться знизити свої вимоги. Влітку 2017 Неймар перейшов в ПСЖ саме з Барселони. Каталонці отримали за форварда рекордні 222 млн євро.

Раніше повідомлялося, що нападаючий ПСЖ і збірної Бразилії Неймар може покинути клуб в найближче трансферне вікно.

Президент клубу Насер аль-Хелайфи заявив, що йому набридли витівки зоряних гравців, і він нікого не тримає.

"Гравці повинні ставитися до своїх обов'язків ще більш відповідально, ніж раніше. Ставлення повинне бути зовсім іншим. Їм доведеться працювати більше. Вони тут не для того, щоб веселитися. І якщо їх це не влаштовує, двері відкриті, чао! Я більше не потерплю суперзіркової поведінки", - заявив аль-Хелайфи.

Нагадаємо, скандал з домаганнями Неймара набирає обертів.

Як повідомляв Знай. ua, Неймар отримав суворе покарання за образи арбітра.

Також Знай. ua писав, що у ПСЖ хочуть позбутися він Неймара.