Чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе дебютує в суперважкій вазі у вересні, але суперника можуть замінити.
Про це в інтерв'ю Tribuna.com розповів промоутер українця Олександр Красюк.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Насправді, ми поки не визначилися з остаточною датою. Плануємо бій на вересень. Але ні часу, ні місця, ні суперника поки підтвердити не можу.
Зараз Такам не в пріоритеті. Вчора прийшла новина (Усик став обов'язковим претендентом на пояс WBO у суперважкій вазі - ред.), яку ми очікували. Робимо розклади і можливі сценарії", - розповів Красюк.

Нагадаємо, Олександр Усик отримав травму і не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня.

Поєдинок відклали на невизначений час.
Карлос Такам, Getty Images
Карлос Такам, Getty Images
Всесвітня боксерська рада офіційно оголосила цей титул вакантним. Таке рішення було ухвалене через майбутній дебют Усика в суперважкій вазі.
Тепер Усик називається "чемпіоном у відпустці" і може претендувати на цей пояс у будь-який час, якщо захоче повернутися у важкий дивізіон.
Олександр Усик
Олександр Усик
Вакантний титул WBC у важкій вазі буде розіграно 15 червня в бою між Майрисом Брієдисом і Кшиштофом Гловацьки, який пройде в Ризі.
А чемпіоном WBO знову став Кшиштоф Гловацьки, який володів титулом до бою з Олександром Усиком.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Усика і строки відновлення.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще