Даяна Ястремська, яка є 35-ю ракеткою світу, вийшла в третє коло Вімблдону. Українка обіграла 28-й номер світового рейтингу Софію Кенін з США в матчі другого раунду.

Тенісистки вперше зустрілися на корті, поєдинок тривав трохи довше двох годин. Перший сет Даяна записала на свій рахунок, потім американка відігралася, але у вирішальній партії українка дотиснула суперницю. Підсумковий рахунок матчу - 7:5, 4:6, 6:3.

В третьому раунді українка зіграє з Вікторією Голубич зі Швейцарії. Ястремська двічі перемагала майбутню суперницю в минулому.

Варто відзначити, що 19-річна тенісистка стала наймолодшою учасницею третього кола Вімблдону в історії України.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Раніше портал писав, що українська тенісистка Даяна Ястремська здобула дебютну перемогу на Вімблдоні. Ястремська у стартовому матчі обіграла італійку Камілу Джорджі (42) з рахунком 6:3, 6:3.

Для 19-річної тенісистки це дебютна перемога в основі Wimbledon. У другому раунді турніру Ястремська зіграє проти американки Софії Кенин, яка в першому колі здолала австралійку Астру Шарму (6:4, 6:2).

Як повідомляв Знай.ua, у першому колі Ролан Гаррос Еліна Світоліна тріумфально перемогла американку Вінус Вільямс.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світоліна оплатила дорогу операцію юній українській тенісистці.