Росіянин Олександр Попов і українець Сергій Бубка отримали гроші за голоси на користь Ріо-де-Жанейро при виборі місця проведення літніх Олімпійських ігор 2016 року, повідомив екс-губернатор штату Сержіо Кабрал. Про це повідомляє Telegram-канал "Футляр від віолончелі".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що Сержіо Кабрал звинуватив Бубку і Попова, а так само і 7 членів Міжнародного олімпійського комітету в хабарах. Їм дали $2 млн, щоб Ріо став столицею Ігор-2016.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

За словами Кабрала, він заплатив чинного на той момент голові Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) Ламину Diaku 1,5 млн доларів. На ці гроші були куплені голоси дев'яти членів МОК, серед яких був і українець Сергій Бубка. Бубка з 2008 року є діючим членом організації.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що Бубка - найтитулованіший український спортсмен. Він являетсяшестикратным чемпіоном мирав стрибках з жердиною, переможцем безлічі змагань, організованих Міжнародною асоціацією легкоатлетичних федерацій, національним і європейським чемпіоном. у 2001 році їм присвоєно звання Героя України.

Як повідомляв Знай.uа, українська легкоатлетка Ярослава Магучих на змаганнях Діамантової ліги в катарській Досі завоювала золоту медаль у стрибках у висоту з особистим рекордом - 196, див.
17-річна Магучих стала однією з перших українок, яка виконала норматив на Олімпійські ігри-2020 в Токіо.

Також, чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко стала другою на етапі "Діамантової ліги" в Стокгольмі (Швеція).

Левченко з легкістю взяла перші три висоти - 1,78 м, 1,83 м і 1,87 м. Але не змогла підкорити 1,90 м, після чого не впоралася з планкою 1,92 м.