Під час Універсіади-2019 мексиканська стрибунка у воду Долорес Ернандо Монроз опинилася у доволі делікатній ситуації, повідомляє Politeka.

Коли спортсменка опинилася під водою, ефектно виконавши черговий трюк, у неї оголилися груди. Цей конфуз потрапив в об’єктив телекамер.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити професійну реакцію коментатора, який продовжив свою роботу, зробивши вигляд, наче нічого не сталося.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не дивлячись на цей пікантний момент, мексиканці вдалося набрати 302,15 балів, що дало їй змогу посісти друге місце.

Перше місце на Універсіаді-2019 зайняла китаянка Ву Чунтін, яка набрала 351,85 балів. Бронзову медаль завоювала росіянка Карина Шкляр із 299,10 балами.

Раніше у специфічну ситуацію потрапила екс-солістка групи ВІА ГРА. Надія Мейхер-Грановська розмістила в соцмережах фотографію, де позує у яскравому платті з глибоким декольте.

Прихильники відреагували на світлину загалом позитивно, хоча лунали і осудження аж надто відвертого образу співачки, зазначивши, що в неї не поголені пахви. Втім, більшість користувачів вважають, що це лише обман зору.

Надія також зізналася, що стала захоплюватися балетом і порадила фанатам не дивуватися, якщо з часом вони побачать її у якомусь балетному конкурсі для дорослих.

Нагадаємо, український плавець Романчук завоював медаль на етапі Ліги чемпіонів в США

Знай.uа писав, що прихильник Зеленського і найкрасивіший стрибун у воду показав, що таке сила волі

Також Знай.ua писав, українські спортсмени "знайшли" під водою 21 медаль