Київське "Динамо" блискуче відіграло четвертий спаринг на тренувальному зборі в Австрії. Відомо, що суперником підопічних Олександра Хацкевича виступив представник регіональної ліги Австрії - "Цирль".

Проте, варто зазначити, що для цієї гри австрійці об'єднали склади з місцевим ФК "Каматен". Таким чином, проти "Динамо" на поле вийшли кращі гравці відразу декількох клубів - "Цирля" і "Кематена". Вийшла свого роду австрійська "солянка", яку киянам вдалося вдало і легко "з'їсти".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Стартовий склад "Динамо" звернув на себе увагу присутністю в ньому ряду гравців, які не брали участь у попередніх поєдинках – Попов, Бесєдін, Буяльський. А Циганков продовжує працювати за індивідуальною програмою.

"Динамо" – "Цирль"/"Кематен" – 5:0

Голи: Бесєдін (23), Буяльський (32), де Піна (37), Шапаренко (65), Піваріч (83)

Склад "Динамо": Кучерук (Нещерет, 45), Шабанов (Піваріч, 56), Попов, Алібеков (Русин, 45), Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Андрієвський, Цитаишвили, Дуелунд (де Піна, 31), Бесєдін.

Нагадаємо, Мессі спустився на дно заради високої мети: тисячі людей назавжди запам'ятають цей день.

Як повідомляв Знай.uа головний скандаліст у світовому футболі незабаром стане одноклубником Ярмоленко: деталі гарячого трансферу "молотобійців".

Знай.uа писав, мадридський "Реал" взяв українського голкіпера: наш футболіст вже відправився у передсезонне турне.