Екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер-молодший (50-0, 27 КО) в черговий раз прокоментував можливий реванш з екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (21-4).

За словами Мейвезера, йому більше не потрібні бої.

Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Що? Ех, хлопчик-хлопчик. Всі ці дітлахи - циркові клоуни. Вони не можуть обійтися без грошей Мані-Мея.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вони будуть продовжувати йти моїм шляхом. Але я сміюся, я живу, і я продовжую ходити в банк. Бої? Та навіщо мені бої? Я і так є у Forbes", - заявив Мейвезер.

агадаємо, бій Мейвезер - Макгрегор відбувся в серпні 2017 року, і проходив за правилами боксу. Флойд переміг Макгрегора технічним нокаутом у десятому раунді.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.