Відомий боксер, чемпіон світу WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер провів зустріч з володарем титулів WBA, WBO, IBF, IBO Енді Руїсом-молодшим. Відомо, що "побачення" відбулося під час вечора боксу, головною подією якого став бій Менні Пак'яо - Кіт Турман.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією журналістів, боксери обговорили можливий об'єднувальний поєдинок. Руїс заявив, що він готовий зустрітися з американцем після реваншу з Ентоні Джошуа:

"Ми досі ведемо переговори. Команда Джошуа намагається переконати нас битися у Великобританії. Ми ж хочемо повернутися до Нью-Йорку. Я буду відчувати себе там комфортно. Ми з Вайлдером в одній команді. Я спочатку поб'ю Ентоні Джошуа, а потім ми можемо влаштувати бій".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Уайлдер зізнався, що він радий виходу Руїса на топовий рівень:

"Я думаю, що з часів домінування Леннокса Льюїса все поступово йде до бою за звання абсолютного чемпіона. Я радий, що Енді Руїс привніс в суперважкий дивізіон новий тип енергії, він став новим обличчям. Руїс вийшов на ринг, створив сенсацію і все тут змінив".

Нагадаємо, Гвоздику жбурнули в обличчя його слова про Росію і Зеленском: Стаховський розставив крапки.

Як повідомляв Знай.uа Гвоздик заговорив про Донбасі і довів українців до сказу: "Чому ми з росіянами стали ворогами?".

Знай.uа писав, убитий горем Кличко після важкої втрати звернувся до українців: "Дякую за все".