В заключний день юніорського чемпіонату Європи з легкої атлетики, який проходив 18-21 липня у Швеції, українські спортсмени виграли ще дві медалі.
Артем Коноваленко завоював "золото" в потрійному стрибку, показавши найкращий результат сезону U20 у Європі, та встановивши особистий рекорд - 16,50 м.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олег Дорощук з результатом 2,14 м став срібним призером у стрибках у висоту.
За результатами змагань в медальній таблиці українці з чотирма золотими і двома срібними нагородами посіли четверте місце.

Як раніше повідомляв Знай.ua, президент України Володимир Зеленський зустрівся українськими спортсменами, які виграли медалі на чемпіонатах світу та Європейських іграх.

Про це повідомляє сайт глави держави.
Також Зеленський зустрівся з футболістами збірної України U-20, які під керівництвом Олександра Петракова виграли чемпіонат світу в Польщі. У фіналі українці обіграли збірну Південної Кореї. Україна вперше в історії виграла Мундіаль.
Володимир Зеленський зустрівся з українськими спортсменами
Володимир Зеленський зустрівся з українськими спортсменами
Згідно з указом президента, всі гравці молодіжної збірної отримали ордени "За заслуги" III ступеня.
Не залишилися без нагород і тренери команди - їм присвоїли звання "Заслужених працівників фізичної культури і спорту України".

Володимир Зеленський зустрівся з українськими спортсменами
Володимир Зеленський зустрівся з українськими спортсменами

Також на зустрічі з президентом були українські дзюдоїсти Дар'я Білодід та Георгій Зантарая, боксер Олександр Хижняк та інші спортсмени, які брали участь в Європейських іграх та інших спортивних турнірах.

Володимир Зеленський і Дарина Білодід
Володимир Зеленський і Дарина Білодід

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, українська збірна тріумфально виступила на других Європейських іграх-2019, завоювавши 51 медаль.