Британський суперважковаговик Ділліан Уайт, якого називають можливим суперником Усика, провалив тест на допінг напередодні виграного ним бою із Оскаром Рівасом.

Проби були взяті за 3 дні до поєдинку з Рівасом, повідомляє Boxing Scene. За інформацією джерела, позитивний результат показала проба А, яка була взята у Уайта 17 липня. Тест був проведений Британською антидопінговим агентством (UKAD).

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про результати були попереджені і сам боксер, і його промоутер Едді Хірн. Однак, команда Уайта подала апеляцію, і це дало британцеві можливість все-таки провести поєдинок.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Цікаво, що промоутер британського боксера дивним чином висловився про ці звинувачення. Хірн не спростував інформацію про допінг, натомість запевнив, що обидва боксери були допущені до бою.

"Я можу підтвердити, що Ділліан Уайта і Оскара Ріваса перед їх боєм ретельно тестували VADA і UKAD. Обидві організації, а також Британська боксерська контрольна рада визнали боксерів чистими", - написав Хирн.

Якщо підозри підтвердяться, то Уайту загрожуватиме восьмирічна дискваліфікація, оскільки це його другий подібний вчинок. Він уже був відсторонений від боксу з 2012 по 2014 рік через вживання заборонених препаратів.

Нагадаємо, чемпіон світу WBC Деонтей Уайлдер прокоментував ситуацію з проваленим допінг-тестом Ділліан Уайт, назвавши його "переможцем у номінації придурок року".

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик розповів, що би хотів провести бій з Деонтеєм Уайлдером.

Також Знай.ua писав, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.