У будинку зірки світового футболу Мохамеда Ель-Ненні виявили труп. Особу загиблого досі не встановили.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зірка лондонського "Арсеналу" Мохамед Ель-Ненні перебуває у себе на батьківщині - у Єгипті. Він лише нещодавно почав зводити будинок, однак там вже виявили тіло людину. Моторошну знахідку помітив батько футболіста. Він же викликав правоохоронців.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зараз правоохоронні органи почали розслідування обставин події. Як відомо, Мохамед Ель-Ненні виступає за "Арсенал" з 2016 року, до цього він виступав за швейцарський "Базель", він також член національної команди Єгипту. За збірну Єгипту він зіграв 67 матчів й забив 6 голів.

Зазначимо, що дівчина захисника "Динамо" Томаша Кендзьори Вікторія Стецик відправилася на відпочинок на Крит, звідки публікує яскраві фото. Так, спокуслива білявка виклала в Instagram фото, на якому позує з моделлю Юлією Фрейтас.

Нагадаємо, капітан "Реала" не церемонився із легендами футболу після провального результату: "Ми обі*рались".

Як писав Знай.ua, колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) поділився враженнями від бою Менні Пак'яо і Кіта Турмана.

Також портал Знай.ua повідомляв, Усик розповів, чому відмовився від бою з Олександром Повєткіним.