Стало відомо, що у неділю, 28 липня, відбувся фінал з участю представників України. У чемпіонаті світу 2019 року з плавання у Кванджу (Південна Корея) український спортсмен Михайло Романчук є віце-чемпіоном світу. Варто зазначити, що український плавець показав срібний час – 14.37,63 на дистанції 1500 метра вільним стилем.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таким чином, учень Петра Нагірного зміг поступитися в цій напруженій боротьбі тільки німцеві Флоріану Веллброку. Незважаючи на те, що він лише з невеликим відривом відстав від свого суперника, він гідно заслужив срібне друге місце.

Золото отримав німецький спортсмен Флоріан Веллброк (14.36,54), Срібло з невеликим відривом заробив собі український плавець Михайло Романчук (14.37,63), і нарешті бронза дісталася італійцеві Грегоріо Палтріньєрі (14.38,75). Фанатам сьогодні буде що відсвяткувати.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що в заключний день юніорського чемпіонату Європи з легкої атлетики, який проходив 18-21 липня у Швеції, українські спортсмени виграли ще дві медалі.

Як повідомляв портал Знай.ua міжнародна федерація футболу презентувала фільм про юнацькому чемпіонаті світу-2019, на якому збірна України показала блискучий результат, здобувши перемогу.

Також портал Знай.ua писав, що збірна України потрапила у фінал чемпіонату світу з фехтування на шпагах у командній першості.