Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе перший бій в суперважкій вазі, як і планувалося раніше, проти Карлоса Такама, повідомляє ESPN.
Як заявив промоутер Усика Едді Хірн, бій відбудеться або 12, або 19 жовтня в Чикаго на арені Wintrust Arena.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Як писав Знай.ua, зараз Усик готується до дебютного бою в хевивейті, який заплановано на осінь.

Нагадаємо, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня.

Дебют у суперважкій вазі відклали на невизначений час.
Карлос Такам, Getty Images
Карлос Такам, Getty Images
Всесвітня боксерська рада офіційно оголосила цей титул вакантним. Таке рішення було ухвалене через майбутній дебют Усика в суперважкій вазі.
Тепер Усик називається "чемпіоном у відпустці" і може претендувати на цей пояс у будь-який час, якщо захоче повернутися у важкий дивізіон.
Олександр Усик
Олександр Усик
А чемпіоном WBO знову став Кшиштоф Гловацьки, який володів титулом до бою з Олександром Усиком.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще