Український боксер середньої ваги Сергій Дерев'янченко (13-1-0, 10 KO), обов'язковий претендент на титул IBF, і володар титулів WBC, WBA Super і IBF в середній вазі мексиканець Сауль Альварес (52-1-2, 35 КО) домовилися про бій.
Бій Дерев'янченко - Альварес відбудеться 26 жовтня в Лас-Вегасі (США).
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Тренер Дерев'янченка Андре Розьє оцінив шанси свого підопічного в майбутньому поєдинку.
За словами Розьє українець складе Альваресу гідну конкуренцію.
Сауль Альварес
Сауль Альварес
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
"Цей бій дійсно мене радує. Сергій - фантастичний боєць. Недарма його називають "Техніком". Дерев'янченко - боксер з мінімальною кількістю слабких місць, у нього відмінні базові навички і він постійно розвивається. Навички Сергія можуть стати проблемою для будь-якого середньоваговика.
Він топовий боєць і наступний його бій буде елітним. Крім того, Сергій - чудова людина, з якою легко працювати. Він слідує всім вказівкам, ніколи не скаржиться. У нього немає ніяких зоряних забаганок. Наша команда зосереджена на роботі з Дерев'янченком. Це буде ключовим моментом для перемоги в бою.
З мого боку було два поєдинки, перед якими я не був у таборі Сергія. Це стало моєю помилкою. Обіцяю, що вона більше не повториться. Я вірю, що у команди Дерев'янченка є все, щоб приймати бої з будь-якими представниками середнього ваги. Ми це покажемо незалежно від того, буде суперником Альварес або хтось інший. Я вважаю, що Дерев'янченко у цьому році стане чемпіоном світу", - передає слова тренера BoxingScene.
Як писав Знай.ua, чемпіон WBC і WBA у середній вазі Сауль Альварес (52-1-2, 35 КО) в складному бою переміг володаря титулу IBF американця Деніела Джейкобса (35-3, 29 КО) і став володарем трьох чемпіонських поясів у середній вазі.

Бій Альварес - Джейкобс відбувся 4 травня у Лас-Вегасі, США.

Хоч 28-річний Альварес і вважався безз

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як раніше писав портал Знай.ua, українські боксери Дерев'янченко та Постол злетіли в рейтингу WBC.