Легендарний аргентинський нападник Ліонелю Мессі отримає тримісячну дискваліфікацію від південноамериканської федерації (КОНМЕБОЛ) на матчі своєї збірної. Таким чином футболіста покарали за скандальну поведінку під час Кубка Америки-2019.

Як відомо, Мессі проігнорував церемонію нагородження, коли його команда здобула бронзові медалі. Крім того, він заявив, що корупція і судді завадили збірній Аргентини потрапити у фінал.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, Мессі зобов'язали виплатити 50 тисяч доларів штрафу. Тепер він зможе вийти на поле у складі національної команди лише на початку листопада.

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Нагадаємо, капітан "Реалу" не церемонився з легендами футболу після провального результату.

Як повідомляв портал Знай.uа, гігантська собака Халк зухвало обіграла Мессі.

Також портал Знай.ua писав, "Ювентус" зганьбив російський "Зеніт" на весь світ.