З'явилася інформація, що відомий польський боксер циганського походження Давид Костецький у п'ятницю, 2 серпня, наклав на себе руки. Жахливий інцидент стався у в'язниці у варшавському районі Бялоленка.

За інформацією Пенітенціарної служби Польщі, спортсмен повісився на петлі, але знаходився у цей момент під ковдрою і на ліжку. Медикам екстреної допомоги не вдалося його врятувати.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Давид Костецький

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Наголошується, що Костецький не був під особливим контролем, не створював проблем своєю поведінкою і не показував жодних симптомів, які могли б вказати на його намір накласти не себе руки. У в'язниці проведуть службове розслідування.

Так, 38-річний боксер п'ятий раз сидів у тюрмі, відбуваючи покарання у п'ять років та 100 днів тюремного ув'язнення за керівництво організованою злочинною групою, яка займалася, зокрема, наркоторгівлею, викраденням автомобілів і сутенерством. Сидіти Костецькому залишалося два роки. Боксер виступав на професійному ринзі з 2001 року. Всього він провів 41 бій, з яких 39 переміг.

Нагадаємо, Руїс зізнався, як переміг Джошуа: "Відсутність сексу".

Як повідомляв Знай.uа паралімпієць зробив немислиме, прославив Україну на весь світ.

Знай.uа писав, Альварес залишився без чемпіонського поясу: що сталося.