Українка Олена Федорова виборола срібло на чемпіонаті Європи зі стрибків у воду, який в ці дні проходить в Києві. Федорова виграла медаль у стрибках з метрового трампліну.

Про це повідомили у Twitter НОК України. На сторінці опублікували відео тріумфу української спортсменки.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!


Підсумковий результат українки - 263,45 бала. Переможниці, якою стала росіянка Віталія Корольова, Федорова програла 3,25 бала. Бронзу завоювала ще одна представниця РФ Крістіна Ільїних (263,05 бала). Ця медаль стала вже п'ятою для України на домашньому чемпіонаті Європи. В активі нашої збірної тепер два золота і три срібла.

Чудова новина!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Олена Федорова приносить Україні срібну нагороду домашнього чемпіонату Європи зі стрибків у воду. Наша досвідчена спортсменка показала другий результат в індивідуалі на трампліні 1м", стала вже 16-разовою медалісткою чемпіонатів Європи зі стрибків у воду!!! - підписали відео в соцмережі.

Нагадаємо, українська спортсменка-красуня Юлія Левченко зізналась, чому відмовляється зніматися для чоловічих журналів.

Як раніше писав портал Знай.ua, Магучих стала наймолодшою переможницею Діамантової ліги в історії.

Також портал Знай.ua писав, що Олексій Середа та Олег Сербін завоювали срібло ЧЄ у синхронних стрибках