Асланбек Козаев (33-3-1, 8 KO), 31-річний російський чемпіон світу з боксу, був переможений у бою 32-річним південноафриканцем Крісом ван Херденом (28-2-1, 12 KO).

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Козаев виступає за грозненський клуб "Ахмат", і це була його перша поразка після низки 7 перемог. Він володів титулом чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) серед молоді, регіональними поясами за версіями WBC та IBO.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Поєдинок між ними відбувався на вечорі боксу в Лос-Анджелесі в рамках напівсередньої ваги (до 66,7 кг). В результаті бій закінчився виграшем ван Хердена: 79-73, 79-73 і 78-74.

Під час першого раунду ван Херден (на фотографіях він в білих трусах) зіткнувся головами з Козаев і залишився з кривавим розсіченням під оком. Під час 5-ї трихвилинки Козаев травмував противнику і друге око. Бій зі сторони обох опонентів був яскравим, але чисті і добре поставлені, влучні удари були у ван Хердена, завдяки чому він здобув перемогу.

Нагадаємо, раніше в Малібу Усик перетворився в ілюзіоніста: епічне фото.

Також Знай.uа писав, що Гвоздік і Бетербієв зійдуться в поєдинку, названа дата і місце.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що непереможний український боксер Шелестюк провів спаринг із зіркою Голлівуду: видовищне відео.