Британський екс-чемпіон світу Тайсон Ф'юрі (28-0-1, 20 КО) застерігає чинного чемпіона світу WBA, WBO, IBF, IBO у суперважкій вазі Енді Руїса (33-1, 22 КО) від зіркової хвороби, і радить відповідально підійти до підготовки до реваншу з Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО).
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Чи є Енді Руїс другим Бастером Дугласом? Один крутий бій і все, він більше не повернувся після цього. Йому потрібно показати, що він ставиться до роботи серйозно тренується і не веде спосіб життя суперзірки. Він виграв лише один бій", - передає слова Ф'юрі Fightnews.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Енді Руїс та Ентоні Джошуа домовляються про реванш.

Бій відбудеться 7 грудня на нейтральній території - в столиці Саудівської Аравії Ер-Ряді.

Але Руїс відмовився проводити реванш в Саудівській Аравії.

Дивіться промо-ролик реваншу Руїс - Джошуа:

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.