Стало відомо, що відомий боєць жіночого найлегшого дивізіону Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Пейдж ВанЗант знялася у відвертій фотосесії для відомого журналу Sports Illustrated.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Так, 25-річна спортивна красуня, яка раніше зробила операцію зі збільшення своїх грудей, взяла участь у спокусливій пляжній фотосесії на знаменитому мексиканському курорті Пуерто-Вальярта.

Знімки залили в мережі, так що тепер випала нагода помилуватися накачено фігурою знаменитою спортсменкою, що позує на пляжі Тихого океану.

Нагадаємо, що экс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) побився в одному з ірландських барів.

Як повідомляв портал Знай.ua, чемпіон UFC у напівважкій вазі Джон Джонс постане перед судом за звинуваченням в нападі. Суд призначено на 26 вересня.

Також портал Знай.ua писав, що экс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4) викликали на бій з-за удару літнього чоловіка в барі. Боєць погодився.