Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков дав оцінку роботі колишнього головного тренера "Динамо" Олександра Хацкевича при виборі стартового складу. Так, в інтерв'ю Youtube-каналу SportArenaTV на прохання прокоментувати слова Йожефа Сабо, про те, що "Цитаишвілі на голову вищий де Піни і Соля, але сидить на лавці запасних", Франків не зміг стриматися.

"Я переведу цю фразу на російську мову: "Хацкевич — самогубець. Хацкевич — кінчений ідіот, який не здатний відрізнити нібито на голову вищого футболіста, і не ставить його у стартовий склад. Сабо висловився більше як вболівальник, а не аналітик", — сказав Франків.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Як відомо, 13 серпня пройшов поєдинок 3-го туру кваліфікації Ліги чемпіонів "Динамо" - "Брюгге". Матч завершився нічиєю з рахунком 3:3, що не дало киянам продовжити участь у турнірі. Майже відразу ж після цього Хацкевич був звільнений з посади головного тренера, і його замінив Олексій Михайленко.

Олександр Хацкевич, Getty Images
Олександр Хацкевич, Getty Images

Нагадаємо, Михайличенко повернув у Динамо захисника Сидклея.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобановський увійшов у топ-25 найкращих тренерів.

Також Знай.uа писав про те, "Шахтар" залишився без півзахисника.