Колишній чемпіон UFC Конор Макгрегор прокоментував скандальний інцидент в одному з ірландських пабів, в ході якого він ударив літнього відвідувача по обличчю за відмову випити віскі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я був не прав... Ця людина заслуговував того, щоб насолоджуватися своїм перебуванням в пабі, не закінчуючи день таким чином. Я намагався загладити свою провину, і зробив це тоді. Але це не має значення. Я допустив помилку і несу за це відповідальність", - сказав Макгрегор.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Боксер висловив жаль у зв'язку з даним інцидентом, який, за його словами, стався ще в квітні. Відповідну заяву він зробив в інтерв'ю ESPN.

"Я не такий. Я не для цього захопився бойовими мистецтвами. Причина, з якої я прийшов у цей спорт - захищати людей від подібних сценаріїв. Це було абсолютно неприпустиму поведінку з мого боку", - додав ірландець.

Нагадаємо, Макгрегора викликали на бій за удар літнього чоловіка в барі.

Як повідомляв Знай. ua, Макгрегор вибачився за ганебну витівку зі старим.

Також Знай. ua писав, що жертва Макгрегора заговорила вперше після нападу.