Новий тренер столичного "Динамо" Олексій Михайличенко відповів на питання, коли команда буде здатна поборотися за титул чемпіона країни і грати у груповому етапі Ліги чемпіонів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню українських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Коли Динамо стане командою, яка буде боротися за чемпіонство? З цим питанням вам краще звернутися до ворожки. Результат може бути будь-яким. У тому, що у сьогоднішній грі ми прагнули перемогти, ні в кого немає сумнівів. Також ми прагнемо виграти чемпіонат України і потрапити в Лігу чемпіонів. Якщо б я був оракулом, я б припустив, коли це станеться. А на своїй посаді я просто буду робити все можливе, щоб це сталося якомога швидше", – цитує Михайличенка офіційний сайт Динамо.

У дебютному матчі нового наставника кияни вдома сенсаційно не змогли обіграти абсолютного аутсайдера УПЛ – Олімпік.

Нагадаємо, футболісти збірної потужно привітали Україну: "Блакитний і жовтий - в наших серцях", відео.

Як повідомляв Знай.uа екс-футболіст "Динамо" дав зрадницький рада бразильцям: причому тут "Шахтар".

Знай.uа писав, збірна України з футболу зворушливо привітала з Днем Незалежності.