Українська дзюдоїстка Дарина Білодід виграла чемпіонат світу в категорії до 48 кілограмів. Чемпіонат світу проходив у Токів, що в Японії.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У чвертьфіналі Дарина іппоном пройшла іспанку Лауру Абелінду Мартінес. У півфіналі їй вдалося здолати представницю Монголії Уранцецег Мунхбат, після чого у фіналі 18-річну дзюдоїстку чекала зустріч з місцевою спортсменкою - 24-річною Фуною Тонакі, яка виграла ЧС у 2017 році.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
У підсумку Білодід зуміла перемогти у фіналі. На старті протистояння вона зробила кидок на оцінку ваза-арі - цього вистачило для перемоги. Варто відзначити, що Дар'я зуміла захистити титул, який вона завоювала на минулому чемпіонаті світу в Баку.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.
Як раніше писав Знай.ua, папівоголена дружина екс-динамівця блиснула соковитими формами, просто турецький рай: фото.

Також портал Знай.ua повідомляв, що менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.