Екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер-молодший (50-0, 27 КО) і екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) знову зустрінуться, повідомляє The Sun.

За інформацією джерела, на цей раз вони не будуть битися. Спортсмени позмагаються у японському телешоу "Суперзірки". Вони будуть конкурувати в різних конкурсах на витривалість і швидкість.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шоу транслюватиметься в переддень Нового року в Японії, повідомляє International Business Times.

Повідомляється, що Макгрегор найближчим часом підпише угоду на суму $12 млн.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У шоу також візьме участь японський кікбоксер Теншин Нацукава, якого Мейвезер переміг у виставковому матчі в грудні 2018 року.

Нагадаємо, перший бій Мейвезер - Макгрегор відбувся в серпні 2017 року, і проходив за правилами боксу. Флойд переміг Макгрегора технічним нокаутом у десятому раунді.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.