Мексиканський боксер Орландо Салідо, який п'ять років тому завдав чемпіону світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василю Ломаченко (13-1, 10 КО) єдину поразку у профі-кар'єрі українця, дав пораду Люку Кемпбеллу, як перемогти нашого бійця.

"Щоб перемогти Ломаченка, необхідно по-справжньому пресувати його, нав'язувати бій на ближній дистанції і бити по корпусу. Його не перебоксуєш. Необхідно влаштувати бійку, щоб він відчув себе некомфортно на рингу. Люк, ти повинен вести бій так, як це вигідно тобі, а не Ломаченку. Вприся йому в грудну клітку і бий по корпусу", – сказав у коментарі Sky Sports Салідо.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Уточнимо, що п'ять років тому Салідо переміг Васю роздільним рішенням суддів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Що стосується мого бою з Ломаченком в 2014-му, то він виявився неготовим до мого професійного стилю. Думаю, Ломаченко недооцінив мене, і я дав йому урок, показавши, чим профі-бокс відрізняється від аматорського", – згадав Салідо.

Відомо, що поєдинок Ломаченко – Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні, де у свій час обидва суперники стали олімпійськими чемпіонами-2012.

Нагадаємо, Ломаченко розповів, яке досягнення вважає найголовнішим у кар'єрі.

Як повідомляв портал Знай.uа, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО).

Також портал Знай.uа писав, що Ломаченко назвав наступну жертву.