Жіноча збірна України завоювала п'ять медалей на чемпіонаті Європи з боксу, який проходив у Мадриді (Іспанія).
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Срібну медаль завоювала Тетяна Шевченко (категорія понад 81 кг), а борзовими призерками стали Ганна Охота (до 48 кг), Тетяна Коб (до 51 кг), Марія Бова (до 64 кг) та Анастасія Черноколенко (до 81 кг).

Xsport про нагороди українських боксерок на ЧЄ

"Xsport" про нагороди українських боксерок на Чемпіонаті Європи🇺🇦🏆🥇 Нагадаємо, що жіноча збірна очолювана Сергей Гордиенко завоювала 5🥈🥉🥉🥉🥉медалей на Європейській першост, що днями проходила в Мадриді🇪🇸. Бронзоновими призерками змагань стали - Tetiana Volodimirovna Kob, Анна Охота, Марія Бова та Настя Черноколенко. Срібло зі столиці Іспанії привезла киянка - Таня Шевченко🏆🏆🏆

Geplaatst door Ukrainian Boxing Federation op Zondag 1 september 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Таким чином, за загальною кількістю медалей українки увійшли в ТОП-3 чемпіонату Європи, але за олімпійською системою підрахунку посіли дев'яте місце в командному заліку.
Зазначимо, що українки поліпшили результат минулого року, коли Україна завоювала чотири медалі в Болгарії (0+1+3).

Нагадаємо, українська збірна тріумфально виступила на других Європейських іграх-2019, завоювавши 51 медаль,16 з яких золоті, 17 – срібних та 18 бронзових.

У загальнокомандному заліку збірна України посіла 3 місце.

Європейські ігри-2019 проходили з 21 по 30 червня.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що українські гімнастки вибороли медаль на Європейських іграх-2019.

Як раніше повідомляв Знай.ua, українські дзюдоїсти завоювали золото на Європейських іграх-2019.

Також портал Знай.uа писав, українська самбістка Анастасія Сапсай виборола золото Європейських ігор-2019 в Мінську.