В окупованому Криму без вісті пропав батько екс-футболіста молодіжної збірної України U-19 (2013 - 2015 роки) Олександра Каплієнко Максим Каплієнко. Про це Олександр написав на своїй сторінці в Instagram.

"Пропав мій тато Каплієнко Максим Володимирович 17.08 1976 року. Останній раз виходив на зв'язок 10 серпня 2019. Останнє житло в Сімферополі - місце його роботи. Він поїхав у Севастополь, але через кілька днів ми не могли до нього додзвонитися, зателефонували на його роботу, його напарник сказав, що на роботі його немає. Подзвонили в Севастополь, там його теж немає", - написав Олександр.

У коментарі "Крим.Реалії" донька Каплієнко Ганна розповіла, як виявили пропажу батька.

"Він працював там (у Сімферополі). Коли його співробітники прийшли в хостел, то виявили, що його немає. Він збирався до брата в Севастополь, і ми подумали, що він поїхав. Потім, коли пройшло кілька днів, він не брав трубку. Думали, що він на роботі, але його там теж немає. І тоді ми почали бити на сполох", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона стверджує, що у рідних немає ніяких припущень, чому зник Максим Каплієнко.

Нагадаємо, колишній форвард збірної розкрив секрет тріумфу Зінченко в Мансіті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Алієв прокоментував невдачі Динамо.

Також "Знай.ua" писав, МЗС України поскаржилося на боснійського Додмка через "російський Крим".