У родині дворазового чемпіона світу з футболу у складі збірної Бразилії Кафу сталася смертельна трагедія. Старший син колишнього захисника "Мілана" Данило Фелісіан де Мораес помер у 30 років від серцевого нападу.

Чоловік грав з друзями у футбол і відчув себе погано. Хлопець був терміново госпіталізований в лікарню Альберта Енштейна, однак за дорозі у нього сталася зупинка серця, яку син Кафу не переніс. Інформацію про смерть Данило підтвердив колишній партнер 49-річного Кафу по збірній Бразилії Пауло Сержіо.

Знаменитий Кафу (другий зліва) з донькою та синами (Данило — крайній справа)

Нагадаємо, що Кафу в складі збірної Бразилії вигравав чемпіонат світу в 1994 і 2002 роках. Він перший і поки єдиний футболіст, який зіграв у трьох фінальних матчах світових першостей поспіль (в 1994-му, 1998-му і 2002 роках). На клубному рівні Кафу виступав за «Сан-Паулу», «Сарагосу», «Палмейрас», «Рому» і «Мілан». Серед найбільш вагомих досягнень бразильця, окрім двох золотих і однієї срібної нагород світових першостей, перемоги в Лізі чемпіонів і Суперкубку УЄФА, а також виграш Кубка Америки (двічі), Кубка конфедерацій і клубного чемпіонату світу. Кафу входить в топ-100 найкращих футболістів в історії версією ФІФА.

Кафу

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", дружина Есекіеля Гарая вразила оголеною фотографією.

Також "Знай.uа" писав, дружини Коноплянки, Ротаня і Матеуса оголилися на яхті.