​​У суботу, 7 вересня, українські вболівальники прийшли на матч кваліфікації чемпіонату Європи з футболу-2020 між Литвою й Україною, який відбувається у Литві, у Вільнюсі. Перед матчем вони фантастично виконали гімн України.

Матч закінчився з рахунком 3:0 на користь української збірної. Україна забила швидкий гол вже на сьомій хвилині. Зінченко майстерно реалізував вихід сам на сам.

На двадцять сьомій хвилині Марлос робить рахунок 2:0 на користь України, додаючи гол до зробленого раніше результативної передачі. Успіхом увінчався високий пресинг команди Шевченка, завдяки якому натуралізований бразилець "обікрав" суперника, вийшов на зручну для себе ударну позицію і, попри відчайдушні підкати двох литовських захисників, поклав м'яч з лінії штрафного майданчика своєї чарівної лівою ногою точно в нижній куточок воріт господарів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Третій гол було забито на 62 хвилині. Малиновський з 22 метрів пробив точно у кут – воротар Литви був не в силах врятувати свою команду.

Нагадаємо, гола дружина Морозюка пояснила, що таке солодке життя: келих вина, люк Каєна та БДСМ-вечірка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Коноплянка гучно дебютував у Шахтарі, ось кого втратив Бешикташ: "Золота бутса" майже на 100%.

Також "Знай.ua" писав, що Ломаченко розповів, як змінилося його життя за 5 років війни з Росією: "Втрачати друзів...".