Матч 5-го туру відбіркового турніру чемпіонату Європи-2020 Франція – Албанія в Сен-Дені (Париж) почався з п'ятихвилинною затримкою через казус з гімном своїх гостей. Працівники стадіону "Стад де Франс" замість гімну Албанії включили гімн Андорри. Гравці албанської збірної під час звучання чужого гімну почали здивовано переглядаються один на одного, а уболівальники гостьової команди – жестикулювати середніми пальцями рук.

Футболісти збірної Албанії категорично відмовлялися починати матч проти чемпіонів світу, поки на арені, нарешті, не пролунав правильний, албанська, гімн. При цьому ситуація дійшла до абсурду. Диктор стадіону хоч і приніс вибачення за те, що сталося непорозуміння, однак адресував їх не Албанії, а Вірменії. Як би те ні було, а матч у результаті відбувся – французи обіграли албанців з рахунком 4:1.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що ключовий гравець Динамо травмувався перед матчами збірної.

Як повідомляв портал Знай.ua, найяскравіші моменти матчу відбору на "Євро-2020".

Також портал Знай.ua писав, що 7 вересня, українські вболівальники прийшли на матч кваліфікації чемпіонату Європи з футболу-2020 між Литвою та Україною, який відбувається в Литві, у Вільнюсі. Перед матчем вони фантастично виконали гімн України.