Можливий бій з українським супертяжем Олександром Усиком у досить жорсткій формі прокоментував екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі.

Так, британський боксер не бачить у Саші серьозного суперника. Ф'юрі зазначив, що з легкістю міг би перемогти українського чемпіона. Крім того, Тайсон ще й до того ж образив Усика.

Тайсон Ф'юрі
Тайсон Ф'юрі

"Чесно кажучи, я не дуже думаю про Усика. Він не входить в мої мозкові хвилі. Він не той, про кого я думав, якщо чесно. Я міг би, ймовірно, перемогти Усика із зав'язаною рукою за спиною. І я дозволю вам обрати руку, якою я буду битися. У будь-якому випадку, це буде "надобраніч". Я дуже втомився від того, що відбувається в боксі. Енді Руїс, Деонтей Вайлдер, Ентоні Джошуа, Олександр Усик... Список можна продовжувати і продовжувати. Їх так багато, але яке це має значення? Всі вони, в будь-якому випадку, вир*дки", - цитує слова Ф'юрі Cbssports.

Нагадаємо, суперник Усика загруз в невдачах: рік відходить від бою з чемпіоном.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа суперника Усика переслідують нещастя, травма на травмі: Гассієв прийняв складне рішення.

Знай.uа писав, російська збірна з баскетболу достроково вилетіла з ЧС: Польща постаралася.