Стало відомо, яку зарплату отримали футболісти збірної України Руслан Малиновський та Євген Шахов у чемпіонаті Італії.

Так, за даними місцевого видань, Малиновський заробляє у клубі з Бергамо 1 млн євро на рік. У цілому бюджет "Аталанти", яка буде грати в Лізі чемпіонів, 13-й у серії А - 36 млн євро.

Український півзахисник італійського клубу "Лечче" Євген Шахов отримує 800 тис. євро за сезон. Зарплатна відомість клубу трохи скромніша - 32 млн євро.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, собака став головним героєм матчу чемпіонату Бразилії. Під час матчу 16-го туру чемпіонату КСА - Крузейро стався курйозний епізод.

Як повідомляв портал "Знай.uа", два українські футболісти увійшли у топ-10 рейтингу "Золотої бутси". Зараз у гонці за титулом найкращого бомбардира єврочемпіонатів лідирує естонський вундеркінд Ерік Сорг з 23 голами.

Також "Знай.uа" писав, український воротар мадридського "Реалу" Андрій Лунін перейшов у іспанський "Вальядолід" на правах оренди.