Легендарний бразилець Роналдіньо, колишній форвард збірної Бразилії, ПСЖ та каталонської "Барселони", повертається у футбол.

Роналдіньо відновить кар'єру заради товариського матчу з колумбійським клубом Санта-Фе, повідомляється на їх офіційному сайті.

Хто буде суперником поки не повідомляється, але вже стало відомо, що матч відбудеться 17 жовтня.

Як писав Знай.ua, співвласник американського клубу "Інтер Майамі" Девід Бекхем хоче переманити зіркового нападника каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонеля Мессі, повідомляє Catalunya Radio.

За інформацією джерела, Бекхем має намір запропонувати Мессі контракт, і вже зв'язувався з його представниками.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Сам Мессі неодноразово заявляв, що виступати за інший клуб в Європі не збирається.

Зазначимо, що з "Барселоною" у Мессі контракт до літа 2021 року, але йому готові запропонувати довічний контракт.

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Так, за словами президента клубу Хосепа Бартомеу, Мессі ще досить молодий спортмен, тому повинен залишити собі простір для самовдосконалення. Керівництво вважає, що футболіст може ще багато років приносити користь клубу, тому планує найближчим часом почати переговори про безстроковий контракт.

За словами Бартомеу, Мессі для "Барселони" робить набагато більше, ніж просто грає у футбол. Боси готові запропонувати легенді іншу посаду після того, як він перестане виходити на поле.

На даний момент контакт Мессі з "Барселоною" передбачає, що він може безкоштовно залишити клуб в кінці будь-якого сезону.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі вшосте в кар'єрі виграв "Золоту бутсу", яка вручається найкращому бомбардирові сезону в Європі.