Іспанський клуб "Барселона" готує довічний контракт з легендарним футболістом Ліонелем Мессі.

Так, за словами президента клубу Хосепа Бартомеу, поточна угоду з гравцем закінчується закінчується через 2 роки. При цьому Батоломеу зазначає, що Мессі ще досить молодий спортмен, тому повинен залишити собі простір для самовдосконалення. Керівництво вважає, що футболіст може ще багато років приносити користь клубу, тому планує найближчим часом почати переговори про безстроковий контракті.

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

За словами Бартомеу, Мессі для "Барселони" робить набагато більше, ніж просто грає у футбол. Боси готові запропонувати легенді іншу посаду після того, як він перестане виходити на поле.

Як відомо, на даний момент контакт Мессі з "Барселоно" передбачає, що він може безкоштовно залишити клуб в кінці будь-якого сезону.

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, розкрилися деталі контакту Мессі з "Барселоною", фанати нажахані.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ексфорвард "Динамо" нагадав про себе після травми.

Також "Знай.uа" писав, Мессі названий найкращим нападником ЛЧ.