Скандальний екс-гравець столичного "Динамо" і збірної України, 34-річний Олександр Алієв вибачився за свою поведінку під час конфлікту з поліцією.

"Друзі. Ви, напевно, вже бачили відео, де показано мій конфлікт з поліцією. Я так і не зрозумів, за що мене зупинили, але це не виправдовує мою поведінку. Я вів себе неналежно. Приношу свої вибачення співробітникам поліції. Вибачте мене, будь ласка. Я був не правий", - написав Алієв в Facebook.

Нагадаємо, напередодні у Олександра Алієва стався конфлікт з поліцією в Києві.

Поліцейські зупинили автомобіль, в якому їхав Алієв з друзями.

Алієв розмовляв з патрульними на підвищених тонах і погрожував їм, використовуючи нецензурну лексику.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Прибери, я сказав! Зараз покажу, що буде", - говорив Алієв.

Відео з'явилися в акаунті товариша Алієва Гранта Погосяна в Instagram.

Як писав Знай.ua, Олександр Алієв прокоментував останні невдачі столичного клубу.

"Гидко дивитися на це "Динамо". Нічого не видно. Всі говорили, що винен Хацкевич, але він ні в чому не винен. Олександр Миколайович виконав свою роботу повністю. Він багато чого зробив для цього покоління "динамівців", які зараз грають.
Хацкевич багатьом дав дорогу у великий футбол. Думаю, він хотів, щоб клуб купив футболістів сильніше. Ми прекрасно розуміємо, що криза, хтось не хоче їхати, війна, але якщо взяти той же "Шахтар", футболісти ж їдуть. І вони грають, стають чемпіонами, виступають в Лізі чемпіонів, і виступають непогано, демонструють результат.
Що може змінити Михайличенко? Він давно працює в клубі, знає всю "кухню", знає все, що відбувається в команді. Поставте навіть Зідана або Моурінью, нічого не зміниться", - сказав Алієв в ефірі програми "Великий футбол".