Півзахисник футбольного клубу "Шахтар" Євген Коноплянка розповів, чому вирішив повернутися в чемпіонат України.

Слід нагадати, "гірники" підписали з ексвінгером німецького "Шальке" контракт на три роки. У складі донеччан Коноплянка вже встиг відзначитися переможним асистом у грі з "Зорею".

"Чому я повернувся на рідну землю? Почув слова президента країни (про те, що треба повертатися в Україну).Насправді, чому б і ні, чому не повернути чемпіонат, який був 4 роки тому? В Європі все теж добре, хороші чемпіонати і команди, але своїх людей ми будемо радувати? Вони теж занудьгували, як я чув. Народ теж хоче бачити той футбол, який показує Європа. Я першим пішов, а тепер першим повернувся", - заявив український футболіст Коноплянка в ефірі програми "Профутбол".

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що півзахисник збірної України Євген Коноплянка провів перше тренування в "Шахтарі".

Як повідомляв портал Знай.ua, матч Шахтар-Зоря закінчився невимовним горем.

Також портал Знай.ua писав, що асистент Луїша Каштру Вітор Северино прокоментував скандальну ситуацію з Тайсоном, який хотів перейти в Рому.