Нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі запустив власний бренд одягу.

Це повсякденний одяг у спортивному стилі.

"Магазин Мессі спеціалізується на створенні якісного одягу, який виконано у спортивному стилі і зручний в повсякденному житті", - повідомляється на офіційному сайті бренду.

Штани коштують 140 доларів, світшот - 70, футболка - 80, а худі - 150 доларів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Було приємно представити власний бренд одягу. На сьогоднішній день перша колекція вже доступна для продажу. Всіх обійняв", - написав Мессі в Instagram.

Як повідомляв Знай.ua, Мессі вшосте в кар'єрі виграв "Золоту бутсу", яка вручається найкращому бомбардирові сезону в Європі.

Мессі посів перше місце у загальному заліку, забив 36 голів у чемпіонаті Іспанії, що принесло йому 72 очки.

Ліонель Мессі виграв "Золоту бутсу"
Ліонель Мессі виграв "Золоту бутсу"

На другій сходинці - форвард ПСЖ Кіліан Мбаппе (33 м'ячі і 66 очок), а третім став форвард "Сампдорії" Фабіо Квальярелла, який забив 26 м'ячів і набравши 52 очки.

Нагадаємо, Мессі обійшов форварда "Ювентуса" Кріштіану Роналду за кількістю голів на клубному рівні.

Так, після дубля у матчі проти "Ейбаром" (2:2) в чемпіонаті Іспанії, в активі Мессі - 602 голи в 686 матчах. На рахунку Роналду - 601 м'яч у 804 іграх.
Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду