Колишній форвард "Динамо" Артем Мілевський розповів, чому хоче повернутися у збірну України.

В соцмережах Мілевський натякнув головному тренеру української збірної Андрію Шевченку, що не проти повернутися у команду.

"Слухайте, я з приводу цього фото можу сказати, що нічого серйозного не мав на увазі. Просто дуже люблю пацанів і той дуже добротний футбол, який вони показують.

Я б просто приїхав, щоб усіх обійняти. І не більше того. Вийшов би на хвилин 20, обігрався в стінку з Зінченком, Ярмоленком і Коноплянкою, вивів би Яремчука один на один. І все. Дуже хочеться побачитися з ними.

В "Динамо" (Брест) є адміністратор Борис (Кузьмін - ред.), який працює і в збірній України. Я завжди його питаю, як там пацани і колектив. Тому ми його дуже поважаємо.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Що стосується Instagram, то я просто люблю пожартувати і підколоти. Всім передаю привіт", - розповів Мілевський в інтерв'ю для програми "Профутбол".

Олексій Михайличенко
Олексій Михайличенко
Михайличенко замінив на цій посаді Олександра Хацкевича. До цього призначення Михайличенко працював у клубі в якості спортивного директора.

Олексій Михайличенко, ФК Динамо
Олексій Михайличенко, ФК Динамо

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів, чим керувався при виборі нового головного тренера команди.
"Я з величезною повагою ставлюся до Вернидуба. Він виконав величезну роботу в тій команді ("Зорі"), де працював. І в тій команді працювати було набагато складніше, ніж у київському "Динамо". Немає тих можливостей. Насамперед, команда не мала свого дому, але вона виступала на досить високому рівні, і не було таких великих провалів.
Але моє рішення було зроблено з однієї простої причини: Михайличенко був у курсі всього, що відбувалося в київському "Динамо". Від нього не було таємниць. Він займався трансферною політикою, він 4-5 раз на місяць виїжджав у відрядження, дивився ігри інших команд, спілкувався з Хацкевичем, бачив тренувальний процес, знає команду зсередини", - сказав Суркіс в ефірі програми "Профутбол".

Нагадаємо, що Михайличенко вже працював з "Динамо" з 2002 по 2004 роки, а також у 2012 році.