Вінгер лондонського "Вест Хема" і збірної України Андрій Ярмоленко став героєм матчу шостого туру Англійської прем'єр ліги, де його команда здобула впевнену перемогу над "Манчестер Юнайтед" (2:0).

Тепер "Вест Хем" займають шосту сходинку в таблиці і не програють ось вже п'ять турів поспіль.

Українець вийшов на поле в стартовому складі, і на 44-й хвилині забив перший гол у цьому матчі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Після гри Ярмоленко був визнаний кращим гравцем матчу за версією офіційного сайту АПЛ і за результатами голосування вболівальників "Вест Хема".

На даний момент поєдинок з МЮ став для Ярмоленка найкращим у нинішньому сезоні.

Як писав Знай.ua, колишній форвард "Динамо" Артем Мілевський розповів, чому хоче повернутися у збірну України.

В соцмережах Мілевський натякнув головному тренеру української збірної Андрію Шевченку, що не проти повернутися у команду.

"Слухайте, я з приводу цього фото можу сказати, що нічого серйозного не мав на увазі. Просто дуже люблю пацанів і той дуже добротний футбол, який вони показують.

Я б просто приїхав, щоб усіх обійняти. І не більше того. Вийшов би на хвилин 20, обігрався в стінку з Зінченком, Ярмоленком і Коноплянкою, вивів би Яремчука один на один. І все. Дуже хочеться побачитися з ними.

В "Динамо" (Брест) є адміністратор Борис (Кузьмін - ред.), який працює і в збірній України. Я завжди його питаю, як там пацани і колектив. Тому ми його дуже поважаємо.

Що стосується Instagram, то я просто люблю пожартувати і підколоти. Всім передаю привіт", - розповів Мілевський в інтерв'ю для програми "Профутбол".

Як писав портал Знай.ua, Олексій Михайличенко призначений на пост головного тренера київського "Динамо".