Екстренер столичного "Динамо" Олександр Хацкевич повідав шанувальникам столичного клубу про те, як прощався з командою. За словами Хацкевича, цього літа президент клубу Ігор Суркіс виступив за продовження контракту.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю Олесандра Хацкевица для шоу Вацко Light.

Олександр Хацкевич
Олександр Хацкевич

"Почнемо з того, що не Хацкевич прийшов до Ігоря Михайловича, коли закінчився контракт, а Ігор Михайлович мене покликав. У нас була досить серйозна розмова, яка відбулася і в той день ми нічого не підписували. І нічого не було готове, і не було мого рішення. У мене було дві прекрасні пропозиції влітку. Але я залишився тут. Поспілкувався з футболістами, у мене нормальні відносини. Вони знають, що я вимогливий. Але мені треба було піти раніше. Треба було зіграти на випередження", - відверто розповів Хацкевич на шоу Вацко Light.

Відомо, що Хацкевич залишив столичний клуб у серпні після того, як віце-чемпіони України під його керівництвом в третій раз поспіль не пройшли до групового раунду Ліги чемпіонів. На посаді його змінив спортивний директор клубу Олексій Михайличенко.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Шевченка розкритикували за рішення перейти в "Мілан": "не Можна всидіти на двох стільцях".

Як повідомляв Знай.uа Шевченко погодився очолити "Мілан", але при одній умові.

Знай.uа писав, український тренер очолив московський Спартак.