Відомий український боксер Сергій Дерев'янченко у досить напруженому та спірному поєдинку поступився казаху Геннадію Головкіну. Варто нагадати, що бій пройшов з 5 на 6 жовтня в Нью-Йорку на легендарній арені Madison Square Garden.

Також з'явилася інформація, що Сергія Дерев'янченка і Геннадія Головкіна госпіталізували. Про це журналіст Майк Коппінгер повідомив в своєму Twitter.

За інформацією журналіста, саме з цієї причини було скасовано прес-конференцію. Нагадаємо, що у 2-му раунді Дерев'янченко отримав серйозне розсічення над оком.

Спортсмени боролися за чемпіонський пояс Міжнародної боксерської федерації (IBF) у середній вазі та за титул Міжнародної боксерської організації (IBO). Поєдинок завершився рішенням суддів 114:113, 115:112, 115:112. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Атмосфера була дуже напруженою. Так, незалежний підрахунок віддав перемогу Сергію (114:113), а ось Головкіна після завершення бою обсвистав зал. Багато боксерів, які були присутні на арені, такі як Джаррелл Міллер і Девін Хейни, категорично були проти рішення суддів. Зазначимо, що бій тривав усі 12 раундів.

Для Сергія Дерев'янченка початок бою склався досить невдало. Вже в першому раунді українець опинився в нокдауні. По ходу атаки на другій хвилині казах правим боковим зловив українця, коли той намагався ухилитися від удару, і відправив на настил рингу. Тим не менш Головкіну не вдалося збити українського боксера, і той швидко повернувся до бію.

Далі в бою Дерев'янченко продовжував діяти агресивно, вибухав атаками і підтягувала суперника. Обидва боксери намагалися завершити поєдинок достроково, але до вирішального удару справа не дійшла. У заключній трихвилинці обидва суперника хоч і кинулися спочатку в атаку, в результаті через втому провели раунд у в'язкій боротьбі з клінчами.

Нагадаємо, бій Дерев'янченко-Головкін: українець зробив все, щоб вирвати перемогу.

Як повідомляв Знай.uа бій Берінчик - Морено: феєричний поєдинок закінчився оглушливим поразкою.

Знай.uа писав, найближчого людини Кличко і Усика жорстоко побили, підлога весь у крові: відео не для людей зі слабкими нервами.