У коханої українського легіонера "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влади Седан є чимала армія шанувальників в соцмережах. За дівчиною стежить понад 160 тисяч користувачів Instagram, тому Влада не забуває радувати дописників яскравими фотографіями.

Цього разу дівчина здивувала фанатів яскравим знімком в нижній білизні чорного кольору від Off-white. Крім білизни Влада надягла стильну куртку-танкер в стилі 80-х. Образ дівчина футболіста доповнила модним окулярами.

Шанувальники не пройшли повз і засипали публікацію компліментами:

"Плащ найсильніший", "Ось це Седанчик впорядку", "Фотка ТОП", "Гаряча сучка", "Це капець!!!", "Зіна - везунчик", "Яка ти красива я просто в шоці", "А це всі журналісти такі красиві?", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Михайличенко став на захист "Динамо" після гри з Лугано: "Не показали все, що могли".

Як повідомляв портал Знай.uа, помер відомий Олімпійський чемпіон і капітан збірної. Колишній футболіст збірної Нігерії олімпійський чемпіон Айзек Промис помер від серцевого нападу.

Експерти вважають, що це могло бути пов'язано з інтенсивністю навантажень в професійному спорті, а також з тим, що футболісти можуть приймати якісь речовини, що дозволяють їм переносити великі навантаження.

Також портал Знай.uа писав, що Олімпійська чемпіонка "влетіла" на два мільйони за брехливого екстрасенса: "Містично розрулила проблеми".