Зоряний форвард "Лос-Анджелес Гелаксі" Златан Ібрагімович зробив собі розкішний подарунок на 38-річчя. Швед подарував собі Ferrari Monza SP 2 вартістю близько 1,5 мільйона євро. Фото шикарного "залізного коня" Ібра виклав на своїй сторінці в Instagram.

"З днем народження, Златан",- підписав пост у соцмережі шведський нападник Лос-Анджелес Гелаксі.

Ібрагімович знає толк в автомобілях, його фолловери також оцінили гідний подарунок.

"Я з нетерпінням чекаю, щоб викрасти ключі та взяти цього звіра за спіна 😂", "Кілька рівнів над фіатом 😂", " 🤣🤣🤣🤣 король", "У Златана немає днів народження, Дні народження мають Златана", "Справжній монстр", - коментують підписники і заодно вітають улюблену зірку футболу.

Варто зазначити, що днями Златан кинув новий виклик світу, запцстивши унікальний челендж на честь знаменитого фільму "Матриця" - #matrixchallenge.
На відео футболіст показав, як тримає м'яч на грудях, нахилившись назад, і рухає руками, як Нео з "Матриці".
Ібрагімович кинув виклик півзахиснику "Манчестер Юнайтед" Полю Погба, російському бійцеві Хабібу Нурмагомедову та тенісистові Новаку Джоковичу.

Як писав Знай.ua, Ібрагімович забив фантастичний гол на тренуванні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, Златан Ібрагімович став найбільш високооплачуваним футболістом в історії MLS (Головної футбольної ліги).

Як повідомляв портал Знай.ua, в FIFA вибрали найкращий гол року.