Комічний, але дуже неприємний для одного з тенісистів стався на стартовому матчі турніру в Шанхаї Китаю в парному розряді між дуетами Лукаш Кубота з Польщі/ Марсело Мело з Бразилії і Борна Чорич з Хорватії/ Рунхао Хуна з Китаю.

На рахунком 5:2 у другому сеті поляк зайняв позицію біля сітки. Китаєць зробив подачу в центр корту, але за збігом обставин потрапив точно в пах супернику Куботу, який не встиг відреагувати.

Від болю поляк тут же ліг на корт, а його партнер підійшов переконатися, що з ним все в порядку. Проте замість підтримки Куботу, який довгий час від удару не можу піднятися на ноги, від бразильця він отримав лише сміх.

Ця ситуація здалася цікавою бразильцеві, який ледь стримував сміх. Варто відзначити, що посмішки від комічності ситуації не приховував і суддя матчу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, перша ракетка світу Джокович спробував сили в іншому виді спорту.

Як повідомляв Знай. ua, Златан Ібрагімович зробив собі розкішний подарунок на 38-річчя.

Також Знай. ua писав, що Світоліна вибула з турніру в Пекіні.