Колишній абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик обличчям до обличчя подивився в очі своєму суперникові Чаззу Візерспуну під час битви поглядів. Відповідне відео з'явилося в Facebook спортсмена.

Чазз Візерспун пообіцяв Усику серйозний поєдинок, а в кінці "дуелі" українець кумедно зобразив самурая.

"Хочу висловити повагу моєму опонентові і його команді. Усик – умілий боксер, великий чемпіон. Але я не той, хто буде вести себе як ідіот і говорити божевільні речі. Я хочу влаштувати чудове видовище, я здатен наробити шуму. Для мене це чудова можливість. Я не боюся, я тут і готовий битися", – сказав Візерспун.

Також перед боєм боксери провели відкриті тренування.

Ринг встановили на відкритому повітрі серед хмарочосів. Першим на нього вийшов американець. Погода була досить прохолодною, але Чазз був у футболці і ліниво побоксировал з тінню, а також пострибав на скакалці.

Усик завбачливо утеплився і з'явився на рингу синьому костюмі з написом Usyk на спині і жовтій шапочці. Він побоксировал з тінню, причому досить активно, а потім з тенісним м'ячиком, прив'язаним до кепці. Це вправа у свій час у збірній України ввів Анатолій Ломаченко – батько і тренер Василя. Потім Усик під оплески кілька раз вклонився і покинув ринг.

Нагадаємо, новий суперник Усика Візерспун "махає кулаками" ще до бою.

Як повідомляв Знай. ua, бажаний суперник Усика приголомшив визнанням.

Також Знай. ua писав, що Гвоздик зворушливо підтримав Усика перед боєм.