Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) не буде битися проти екс-чемпіона промоушену в легкій вазі Френкі Едгара.
Про це повідомив президент UFC Дана Уайт.
"Конор любить битися і хоче битися знову, але бою проти Френкі Едгара не буде.
Едгар виступає на дві вагові категорії нижче. Френкі повинен був битися проти Стерлінга, але він отримав травму. Кар'єра Френкі підходить до завершення, і він може знову опинитися в титульному положенні. Приймати такий бій для Конора не має сенсу.
Макгрегор буде битися у наступному році", - повідомив Уайт.
Раніше Макгрегор і Едгар у соціальних мережах писали про бажання провести бій.
Стало відомо, що Макгерегор стане спеціальним гостем закритої вечірки букмекерської контори Parimatch.
Захід відбудеться у Champion Hall (Паркова дорога, 16а).
Конор Макгрегор приїде у Київ 22 жовтня
Конор Макгрегор приїде у Київ 22 жовтня
Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.
Президент UFC Дана Уайт відразу ж прокоментував це рішення Макгрегора, зазначивши, що на його місці зробив би так само, адже в нього достатньо грошей, щоб завершити кар'єру.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще